Blanko ry ja TIVIA Oulu (entinen POTKY ry) juhlivat 45-vuotista taivaltaan ja mukana juhlimassa ovat myös Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden tutkimus ja opetus jotka täyttävät ensi tammikuussa 50 vuotta.

Blanko ry on Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden ainejärjestö. Lisätietoja Blankosta voit lukea Blankon nettisivuilta. TIVIA Oulu on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n jäsenyhdistys ja toimii Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Vuosijuhlien ilmoittautuminen avataan kutsuvieraille 3.6.2018 ja kaikille avoin ilmoittautuminen avataan 1.8.2018. Ilmoittautumaan pääset täällä.

Ennen pääjuhlaa klo 15:00 alkaen järjestetään cocktail-tilaisuus johon voit varata ilmoittautumisen yhteydessä tervehdysajan, mikäli haluat tervehtiä ja muistaa järjestäjiä lahjalla. Itse pääjuhla alkaa Oulun hotelli Lasaretin Aurora-salissa alkaen kello 18. 

Illalliskortin hinta on 55 euroa. Alkoholiton illalliskortti maksaa 45 euroa. Illalliskortti kattaa yhden henkilön tarjoilut pääjuhlaan, jatkoille ja silliaamiaiselle. Avecille hankitaan oma illalliskortti.

Pukukoodina on miehillä tumma juhlapuku tai frakki. Naiset voivat pukeutua juhlapukuun tai iltapukuun. Lisätietoja pukeutumisesta ja muista etikettiasioista voit lukea Etiketti-sivulta.